Blog barnaclínic


21 octubre, 2022

El Clínic torna a situar-se un any més al top 3 dels hospitals públics amb millor reputació d’Espanya

Clínic Barcelona Hospital con mejor reputacion

Com és habitual per aquestes dates ja s’han publicat els resultats del Monitor de Reputació Sanitària (MRS), un rànquing que elabora des de fa vuit anys Merco. I un any més, el Clínic Barcelona ha estat un dels centres més destacats i ha aconseguit situar-se novament com el segon millor hospital públic d’Espanya i el primer de Catalunya. És el vuitè any consecutiu que el Clínic aconsegueix la segona posició del rànquing. El millor hospital públic d’Espanya ha estat una vegada més l’Hospital Universitari La Paz de Madrid i completa el top tres l’Hospital General Universitari Gregorio Marañón.

El Clínic, el millor hospital públic d’Espanya en 6 especialitats

A més a més d’un rànquing general, el MRS també presenta una classificació de 26 especialitats. El Clínic ha encapçalat 6 rànquings d’especialitats i ha estat al top 10 de totes les altres classificacions. Les especialitats en què el Clínic s’ha situat com a millor centre d’Espanya han estat: Aparell Digestiu, Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, Hematologia, Ginecologia i Obstetrícia, Nefrologia i Urologia.

Com a novetat d’aquest any, el MRS també incloïa classificacions per comunitat autònoma. A Catalunya, el Clínic Barcelona ha liderat el rànquing en 15 especialitats: Aparell Digestiu, Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, Dermatologia, Endocrinologia i Nutrició, Hematologia, Medicina Interna, Nefrologia, Pneumologia, Obstetrícia i Ginecologia, Oftalmologia, Otorrinolaringologia, Radiodiagnòstic, Reumatologia i Urologia.

També al MRS s’avalua a més de les especialitats clíniques la gestió del centre. En aquests llistats el línic s’ha situat a la tercera posició al rànquing de millors equips de gestió i de direcció d’infermeria ia la quarta posició dels millors equips de comunicació. En aquests tres rànquings de gestió, el Clínic Barcelona ha estat el primer hospital a nivell de Catalunya.

Com es tria l’hospital públic amb més reputació d’Espanya?

El MRS és un estudi independent que analitza la reputació de tota la sanitat espanyola, ia través del qual s’han avaluat els actors del sistema sanitari a partir de tres valoracions: la primera, la valoració feta per 2.539 professionals mèdics; la segona, la valoració de 241 gerents i directius d’hospitals, 267 gestors infermers, 2.360 professionals d’infermeria, 60 directius d’empreses farmacèutiques, 67 responsables de farmàcia hospitalària, 551 responsables d’associacions de pacients, així com 140 informadors de la salut 16 variables de reputació per als serveis clínics; i, finalment, totes aquestes valoracions es complementen amb la tercera anàlisi de més de 3.010 indicadors objectius específics de 2.912 serveis clínics.


VOL CONTACTAR AMB ELS NOSTRES PROFESSIONALS?

DEMANAR CITA  | SOL·LICITAR TELEVISITA

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella