Blog barnaclínic


12 març, 2021

Un any més el Clínic és el millor hospital d’Espanya a la World’s Best Hospitals

Mejor hospital de España - Millor hospital d'Espanya

Per tercer any consecutiu la revista Newsweek, en col·laboració amb Statista, ha elaborat una llista amb els millors hospitals del món: la World’s Best Hospitals. En aquesta ocasió, a l’igual que l’any passat, l’Hospital Clínic ha estat elegit el millor hospital d’Espanya. En el rànquing mundial el centre ha ocupat la posició número 38.

En total s’han avaluat 2.000 hospitals de 25 països diferents, entre els quals es troben Estats Units, Regne Unit, Alemanya, França, Itàlia, Canadà o Japó, a més de per descomptat d’Espanya. Atenent a diferents criteris com les recomanacions de professionals, els resultats d’enquestes a pacients i els principals indicadors de rendiment metge, la publicació ha elaborat un rànquing que en l’edició d’aquest any ha llistat als 200 millors hospitals de l’món enterno.

L’Hospital Clínic, Millor hospital d’Espanya

El pòdium mundial un cop més ha estat copat per hospitals nord-americans. La Clínica Mayo, el Hospital de Cleveland i l’Hospital de Massachusetts per aquest ordre han encapçalat la llista. A més, la publicació presenta llistats separats de cada un dels països que han estat avaluats. El millor hospital d’Espanya ha estat el Clínic, un any més. El top tres hospitals el completaven l’Hospital Universitari La Pau de Madrid i la Clínica Universitària de Navarra, que en el llistat mundial ocupaven les posicions nombre 51 i 64 respectivament.

Entre els 200 millors hospitals de tot el món ha hagut altres centres espanyols. L’Hospital General Universitari Gregorio Marañón de Madrid (67), l’Hospital Universitari 12 d’Octubre de Madrid (96) i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona (99) han aconseguit col·locar-se entre els 100 millors. L’Hospital Clínic San Carlos, l’Hospital Ramón i Cajal, l’Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz, l’Hospital Universitari Verge del Rocío i l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe per la seva banda es van situar entre els llocs 100 i 200, que s’ordenen de forma alfabètica.

L’edició d’enguany del World’s Best Hospitalss ha estat especial ja que ha coincidit amb els pitjors mesos de la pandèmia de la covid-19, que va suposar una dura prova per a la major part dels centres hospitalaris. L’Hospital Clínic no ha estat una excepció i tots els seus professionals han hagut de fer un esforç extra per poder atendre tots els pacients i les necessitats de moment.

Sobre l’Hospital Clínic de Barcelona

L’Hospital Clínic de Barcelona, amb més de 100 anys d’història, és un centre de salut referent a la ciutat de Barcelona, a Catalunya i al món, amb una clara voluntat d’excel·lència en les seves tres principals àrees d’acció: l’assistència, la investigació i la docència.

El Clínic abasta la pràctica totalitat de les especialitats mèdiques i quirúrgiques i lidera aliances amb diverses institucions sanitàries per oferir una assistència de màxima qualitat. Té una llarga tradició en investigació que el situa com a institució de referència, tant a nivell nacional com internacional. La majoria de les activitats d’investigació es vehiculen a través del Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS). Té una llarga tradició en investigació que el situa com a institució de referència, tant a nivell nacional com internacional.

El Dr. Josep M. Campistol director general de l’Hospital Clínic defensa que “som líders en assistència, docència i investigació; l’excel·lència és el nostre objectiu, el pacient la nostra raó de ser i els professionals nostre motor. Compromís absolut amb la sanitat pública del nostre país. en plena pandèmia, rebre un reconeixement com aquest, posa en valor la gran qualitat professional i humana que forma part del Clínic “.


VOL CONTACTAR AMB ELS NOSTRES PROFESSIONALS?

DEMANAR CITA | SOL·LICITAR TELEVISITA

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella