Blog barnaclínic


20 novembre, 2023

Tres professionals de barnaclínic+ elegits millors metges d’Espanya als premis ‘Lideratge Reputacional Sanitari’

Mejores médicos de España por especialidades

El passat 13 de novembre es va celebrar a Madrid la primera edició dels “Lideratge Reputacional Sanitari“, uns guardons que reconeixen a les institucions i professionals del sector sanitari amb millor reputació d’Espanya i que són organitzats de forma conjunta per MERCO i l’Observatori de la Salut. Entre els millors metges d’Espanya de les seves respectives especialitats d’enguany es troben tres professionals de barnaclínic+: el Dr. Àlvar Agustí, el Dr. Antonio Alcaraz i el Dr. Eduard Gratacós, especialistes en Neumologia, Urologia i Obstetrícia i Ginecologia, respectivament.

Altres professionals barnaclínic+ entre els millors metges d’Espanya

A més d’aquests guardons, cal destacar que altres professionals que exerceixen a barnaclínic+ també han estat nominats com a millors metges d’Espanya, tot i que finalment no van ser premiats. És el cas del Dr. Alfredo Adán, d’Oftalmologia, el Dr. Eduard Vieta, de Psiquiatria, el Dr. Francesc Carmona, d’Obstetrícia i Ginecologia, el Dr. Josep Brugada, de Cardiologia, el Dr. Manuel Bernal, d’Otorrinolaringologia i la Dra. Susana Puig, de Dermatologia.

Què són els premis “Lideratge Reputacional Sanitari“?

Els premis “Lideratge Reputacional Sanitari” tenen com a objectiu principal valorar i fer visible el gran esforç clínic, investigador i de gestió que realitzen a Espanya els metges, centres i gestors sanitaris. Els participants van ser seleccionats mitjançant una metodologia rigorosa, independent i objectiva, verificada per KPMG i per un jurat de 35 experts, i els elegits com a “millors metges d’Espanya” van ser el resultat d’una exhaustiva avaluació realitzada per Merco, amb el seu monitor MRS, i l’Observatori de la Salut.
Els premis es van dividir en tres categories: projectes més rellevants de les Comunitats Autònomes en l’àmbit sanitari, hospitals líders i especialistes mèdics més reputats, els millors metges d’Espanya. És en aquesta última on han rebut el reconeixement els tres professionals de barnaclínic+. En total, s’han reconegut professionals de 21 especialitats diferents. A partir d’ara, els premis Merco-OdS seran concedits anualment.


Dr. Àlvar Agustí, millor neumòleg d'EspanyaDr. Àlvar Agustí García-Navarro

MÉS INFORMACIÓ | DEMANAR CITA


Dr. Antonio Alcaraz Asensio

MÉS INFORMACIÓ | DEMANAR CITA


Dr. Eduard Gratacós - Millor ginecòleg d'EspanyaDr. Eduard Gratacós

MÉS INFORMACIÓ | DEMANAR CITA


Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella