Blog barnaclínic


7 març, 2024

El Clínic Barcelona entre els millors hospitals del món del 2024

Mejores hospitales del mundo en 2024

Desde fa cinc anys, la revista Newsweek, en col·laboració amb Statista, realitza un rànquing per classificar els millors hospitals del món, conegut com el World’s Best Hospitals, amb l’objectiu d’oferir una eina als pacients i familiars per triar el centre més adequat per a la seva atenció. L’hospital Clínic Barcelona ha aconseguit una vegada més estar en aquest rànquing, que recull els 250 millors centres hospitalaris de tot el món del 2024, millorant en tres posicions la classificació assolida l’any passat. Així, el centre ha pogut pujar del lloc número 63 al 59. És a més també un dels millors hospitals d’Espanya, només darrere de l’Hospital Universitari La Paz i l’Hospital Universitari 12 d’Octubre.

Com han triat els millors hospitals del món del 2024?

Per dur a terme aquesta classificació s’ha tingut en compte l’opinió de més de 85.000 experts sanitaris, com ara metges, gestors i altres professionals del sector de la salut, a més de la satisfacció dels pacients i indicadors clínics. La puntuació es va basar, sobretot, en el nivell de satisfacció general, però també es van considerar altres mètriques sobre aspectes com la higiene i la relació metge-pacient.

En aquesta ocasió, per triar els millors hospitals del món del 2024 s’han avaluat més de 2.400 hospitals de 30 països, entre ells Estats Units, la major part d’Europa Occidental i Escandinàvia, deu països asiàtics, Austràlia i països d’altres parts d’Amèrica. Com a novetat, enguany s’han incorporat al llistat els hospitals de Xile i Malàisia.

Clínic Barcelona entre els millors hospitals del món 2024

Els millors hospitals d’Espanya, també entre els millors del món del 2024

Espanya ha aconseguit incloure fins a tretze institucions entre els 250 millors centres hospitalaris de tot el món. A més de l’Hospital Universitari La Paz (46), l’Hospital Universitari 12 d’Octubre (54) i el Clínic Barcelona (59), també han estat inclosos l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (70), l’Hospital General Universitari Gregorio Marañón (76), la Clínica Universitat de Navarra (80), l’Hospital Universitari Ramón i Cajal (144), l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe (181), l’Hospital Clínic San Carlos (183), l’Hospital Universitari Virgen del Rocío (190) l’Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz (203), l’Hospital Universitari Puerta de Hierro (221) i l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (234).

El Clínic Barcelona, referent a Espanya

Com hem dit, el Clínic Barcelona ha tornat a confirmar-se una vegada més com un dels millors hospitals d’Espanya el 2024. Amb més de 100 anys d’història, és un centre de salut referent a la ciutat de Barcelona, a Catalunya i al món, amb una clara voluntat d’excel·lència en les seves tres principals àrees d’acció: l’assistència, la investigació i la docència.

El Clínic abasta la pràctica totalitat de les especialitats mèdiques i quirúrgiques i lidera aliances amb diverses institucions sanitàries per oferir una assistència de màxima qualitat. Té una llarga tradició en investigació que el situa com a institució de referència, tant a nivell nacional com internacional. La majoria de les activitats de recerca es vehiculen a través de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS). Té una llarga tradició en investigació que el situa com a institució de referència, tant a nivell nacional com internacional.


Vols que t’atenguin els professionals d’un dels millors hospitals del món el 2024?

M’INTERESSA!

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella