Blog barnaclínic


11 juliol, 2023

barnaclínic+ entre els millors hospitals privats d’Espanya per a Top Doctors

Mejores hospitales privados de España

Top Doctors, l’empresa líder en la transformació digital del sector sanitari i l’accés als millors especialistes mèdics del país, ha realitzat per primera vegada una selecció amb els 20 millors hospitals privats d’Espanya, a la qual barnaclínic+ ha estat reconegut com un dels centres de medicina privada de més qualitat al país. Guanyant aquest Top Doctors Clinic Awards 2022, barnaclínic+ demostra una vegada més la seva excel·lència en la prestació de serveis mèdics d’alta qualitat i el seu compromís amb la satisfacció del pacient.

Criteris per a la selecció dels millors hospitals privats d’Espanya

Top Doctors segueix un procés meticulós i detallat per seleccionar els millors hospitals privats d’Espanya. A través de tres criteris fonamentals, proporciona als pacients informació valuosa per prendre decisions informades:

  1. Qualitat i experiència del quadre mèdic: Top Doctors garanteix que els metges que formen part dels millors hospitals privats siguin professionals de primer nivell, amb una àmplia experiència i coneixements en les respectives especialitats mèdiques.
  2. Nominacions d’altres professionals de la salut: Les nominacions realitzades per altres doctors i personal sanitari també es tenen en compte durant el procés davaluació. Això ofereix una perspectiva addicional sobre la reputació i la capacitat dels hospitals privats.
  3. Valoracions verificades dels pacients: Les opinions i valoracions dels pacients després de la seva consulta són una part crucial de la avaluació. Top Doctors recopila i verifica les valoracions dels pacients per avaluar la qualitat de l’atenció mèdica proporcionada.

Rigor en la selecció dels millors hospitals privats

La selecció dels millors hospitals privats d’Espanya per part de Top Doctors és un procés rigorós que garanteix la inclusió dels centres i els especialistes més destacats. Top Doctors va revelar que el 70% dels doctors que formen part del quadre mèdic d’aquests 20 millors centres privats d’Espanya han superat el seu procés de selecció. Aquest sistema exhaustiu assegura que només els metges que demostren prou mèrits siguin inclosos a la llista.

Destacant la rigorositat del seu procés de selecció. Per aconseguir-ho, cada especialista ha de ser recomanat per un altre metge, sotmetre’s a una auditoria externa que avalua més de 10 criteris, com ara la seva experiència, formació nacional i internacional, habilitats clíniques, grau d’especialització i càrrecs de responsabilitat, entre d’altres. A més, els professionals també han de passar per una entrevista personal amb l?equip de Top Doctors.

En la recopilació de dades, s’han considerat més de 4.500 vots de professionals del sector clínic i hospitalari, així com més de 235.000 valoracions de pacients compartides a la plataforma de Top Doctors. Aquesta recopilació d’informació àmplia i representativa garanteix la transparència i la confiança en l’avaluació dels centres i especialistes.

barnaclínic+: líder en serveis de salut d’excel·lència

El reconeixement de barnaclínic+ com un dels millors hospitals privats d’Espanya per part de Top Doctors és un testimoni de la seva dedicació a proporcionar una atenció mèdica excepcional. Amb un equip mèdic altament qualificat i l’ús de tecnologia d’avantguarda, barnaclínic+ segueix destacant com a líder en la prestació de serveis de salut de qualitat al país.

Els pacients de barnaclínic+ poden confiar en rebre atenció mèdica de primer nivell, amb el suport de l’experiència i el compromís dels professionals mèdics de l’hospital. L’excel·lència en l’atenció al pacient és una prioritat clau per a barnaclínic+ i aquest reconeixement reafirma la seva posició com un dels hospitals privats més destacats a Espanya.

“Aquest 2023, quan es compleix el desè aniversari de TopDoctors, hem volgut atorgar un nou reconeixement per posar en valor el treball d’hospitals i clíniques i per ajudar el pacient a prendre decisions dins de la medicina privada. És per això que hem decidit fer públic aquest rànquing amb els 20 hospitals privats més destacats al nostre país. Tot això és un fidel reflex de la nostra filosofia de donar visibilitat a l’excel·lència tant dels professionals, avalats per les seves trajectòries, com dels centres, clíniques i hospitals, que en conjunt fan una excel·lent tasca social”, explica Lorena Bassas, -fundadora de Top Doctors.

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella