Blog barnaclínic


2 març, 2023

barnaclínic+ posa en marxa la seva unitat de Revisions Mèdiques

Revisiones Médicas

Un diagnòstic precoç sol ser sempre sinònim d’un pronòstic millor. Tant perquè la patologia no s’ha desenvolupat per causar danys irreparables com perquè en fases més primerenques és possible utilitzar tractaments menys agressius que suposin una millor i més ràpida recuperació. Les revisions mèdiques suposen una eina de gran utilitat per a tot això i per aquest motiu a barnaclínic+ s’ha posat en marxa una nova unitat de revisions mèdiques.

Un equip multidisciplinari especialista en la prevenció i el diagnòstic precoç

Un equip d’especialistes de diferents especialitats s’ocuparà de realitzar totes les proves necessàries, adaptades al perfil de cada pacient, d’una manera ràpida, còmoda i efectiva. La nova unitat de revisions mèdiques comptarà a més amb la millor tecnologia, així com les darreres proves i protocols de diagnòstic i tractament precoç, si fos necessari.

Revisions mèdiques per prevenir malalties

“Amb les revisions mèdiques volem prevenir l’aparició de malalties. Busquem anticipar-nos per no haver de tractar-les o per fer-ho a temps a les fases inicials. Per això, i com que cada pacient és únic, hem de dissenyar una revisió adaptada per a cada cas”, explica el Dr. Alfons López Soto, cap de Servei de Medicina Interna del Clínic de Barcelona i professional de barnaclínic+ responsable de les Revisions Individualitzades.

“Amb les revisions mèdiques volem prevenir l’aparició de malalties. Busquem anticipar-nos per no haver de tractar-les o per fer-ho a temps a les fases inicials. Per això, i com que cada pacient és únic, hem de dissenyar una revisió adaptada per a cada cas”

Dr. Alfons López Soto, cap de Servei de Medicina Interna del Clínic de Barcelona i professional de barnaclínic+ responsable de les Revisions Individualitzades

Gràcies a l’ampli perfil de professionals especialistes amb què compta barnaclínic+, serà possible atendre cada cas en base a les característiques concretes del pacient. Es dissenyarà un pla de diagnòstic que constarà de les proves més indicades per a cada perfil d’usuari. Així, en una primera cita es recolliran totes les característiques i circumstàncies del pacient, per poder crear una revisió personalitzada, el més precís possible.

A partir d’aquesta informació, es definirà un programa d’exploracions adaptat, amb exàmens mèdics definits per especialistes que es realitzaran al nostre centre, d’una manera ràpida i còmoda, fent servir l’última tecnologia disponible. En base als resultats obtinguts, un metge s’encarregarà d’explicar-ho i fer les recomanacions pertinents.

Vols saber quin és el teu estat general de salut? Tens antecedents familiars d’alguna malaltia i la vols prevenir?

M’INTERESSA!

Per a qui està pensat el programa de revisions mèdiques de barnaclínic+?

Aquest programa de revisions mèdiques està pensat per a qualsevol persona que vulgui conèixer el seu estat de salut, present o símptomes o no. Una mica de gran transcendència tenint en compte que moltes malalties no presenten signes fins que es troben en fases més avançades. “Algunes de les nostres revisions mèdiques estan pensades per a un perfil concret de pacient, d’altres se centren en el diagnòstic precoç de patologies específiques. Finalment, per als qui ho desitgin, realitzem exploracions personalitzades, adaptades a cada usuari”, afegeix el Dr. López Soto.

Una revisió mèdica per a cada tipus d’usuari

D’aquesta manera, la unitat de revisions mèdiques comptarà amb quatre grans tipus de revisió mèdica per adaptar-se a les necessitats de cada usuari. Un primer tipus seran les revisions mèdiques individualitzades, pensades per a aquells usuaris que tenen necessitats específiques o presenten una simptomatologia molt concreta i en què un especialista en Medicina Interna avaluarà i dissenyar un procés adaptat per a cada pacient.

També hi haurà la possibilitat de fer revisions mèdiques generals, que tenen com a objectiu fer un seguiment de la salut i detectar de manera precoç l’aparició de malalties. Tot i que es tracta de revisions mèdiques generals, la unitat disposarà d’un ventall en funció del perfil de l’usuari (edat, sexe, patologies, etc.).

A més, hi haurà la possibilitat de fer revisions mèdiques específiques, amb les quals s’intenta acostar-se encara més a la realitat de l’usuari i abordar aquella situació que, pels antecedents personals o familiars, l’inquieta de manera específica. Així, hi haurà revisions auditives, cardiològiques, dermatològiques, gastrointestinals, ginecològiques, neurològiques, oftalmològiques, pulmonars, del risc de mort sobtada, urològiques i post-covid.

El darrer tipus disponible és el diagnòstic precoç del càncer. Aquesta és una malaltia greu on els programes de cribratge, mitjançant l’agrupació d’accions dirigides, permet detectar precoçment determinats tumors malignes. Així, la unitat disposarà de diagnòstic precoç de càncer de còlon i recte, de mama, de pell i melanoma, de pròstata, de pulmó, ginecològic, a més d’un diagnòstic precoç general del càncer.


Vols saber quin és el teu estat de salut? Contacta amb la nostra Unitat de Revisions Mèdiques

M’INTERESSA!

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella