Blog barnaclínic


22 març, 2024

El Dr. Vicente Riambau, escollit acadèmic de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

Dr. Vicente Riambau, académico de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

El Dr. Vicente Riambau i Alonso, reconegut cirurgià vascular de barnaclínic+ i actual cap de servei d’ Angiologia i Cirurgia Vascular a l’hospital Clínic Barcelona, ha estat designat com a acadèmic electe de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya en una sessió extraordinària celebrada el passat diumenge 17 de març. Durant aquest esdeveniment, el Dr. Riambau va presentar el seu discurs titulat “La irrupció del tractament endovascular de l’aneurisma de aorta: de la relativitat a la intel·ligència artificial”, conforme als estatuts de l’acadèmia. La rèplica va ser oferida pel Dr. Laureano Fernández-Cruz i Pérez, acadèmic numerari i també professional de barnaclínic+.

Des de barnaclínic+, volem expressar les nostres més sinceres felicitacions al Dr. Riambau per aquest prestigiós assoliment, que destaca la seva dedicació i excel·lència en el camp de la cirurgia vascular. La seva destacada tasca com a pioner en el tractament endovascular dels aneurismes de aorta a Espanya reflecteix el seu compromís amb la innovació i l’avanç de la medicina vascular.

El Dr. Riambau, un referent en cirurgia vascular; en assistència, docència i investigació

Amb més de tres dècades d’experiència al seu bagatge, el Dr. Vicente Riambau és reconegut com un referent en l’especialitat, amb una destacada tasca a l’hospital Clínic i a la nostra institució, barnaclínic+. Les seves àrees d’especialització inclouen la cirurgia endovascular de l’aorta, així com la vascular de membres, troncs supraaòrtics, varices de les cames i malformacions vasculars.

A més de la seva destacada tasca clínica, el Dr. Riambau és membre destacat de diverses societats científiques nacionals i internacionals relacionades amb la cirurgia vascular. També exerceix com a professor associat a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona, contribuint a la formació de les futures generacions de professionals mèdics.

En l’àmbit de la investigació, el Dr. Riambau ha realitzat importants contribucions a l’avanç de la cirurgia vascular, explorant temes com el tractament endovascular dels aneurismes de aorta, nous materials per a la isquèmia i teràpia gènica i cel·lular en patologia vascular. La seva prolífica producció científica s’ha plasmat en més de 400 articles, més de 80 capítols, i ha participat en més de 500 ponències, acumulant un impacte notable en la comunitat científica amb un factor d’impacte acumulat superior als 2.000 punts.


Desitges més informació sobre la seva activitat o contactar amb el Dr. Vicente Riambau?

M’INTERESSA

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella