Blog barnaclínic


1 juliol, 2022

Els millors experts en urologia es tornen a donar cita a l’Uroforum

Uroforum

Un any més, Barcelona s’ha convertit durant uns quants dies en el centre d’atenció de la urologia amb la celebració d’una nova edició de l’Uroforum, una trobada que ha reunit durant tres dies els millors especialistes de la disciplina del món i que ha estat dirigit pel Dr. Antonio Alcaraz, cap del Servei d’Urologia i Trasplantament Renal de l’Hospital Clínic de Barcelona i professional de barnaclínic+.

Per al Dr. Antonio Alcaraz, la celebració d’una nova edició de l’Uroforum “suposa potenciar i prioritzar la formació i la innovació en urologia al Clínic. Som centre capdavanter i innovador per obrir, en definitiva, noves oportunitats per als pacients i oferir-los una millor qualitat de vida”.

“Celebrar l’Uroforum suposa potenciar i prioritzar la formació i la innovació en urologia al Clínic. Som centre capdavanter i innovador per obrir, en definitiva, noves oportunitats per als pacients i oferir-los una millor qualitat de vida”

Dr. Antonio Alcaraz, cap del Servei d’Urologia i Trasplantament Renal de l’Hospital Clínic de Barcelona i professional de barnaclínic+

L’Uroforum, que s’ha celebrat al Paranimf de la Facultat de Medicina i Ciències Mèdiques de la Universitat de Barcelona entre els dies 29 de juny i 1 de juliol, ha reunit en aquesta ocasió 300 professionals de la urologia. L’esdeveniment s’ha dividit en cinc sessions d’operacions en directe on hi ha 2 intervencions simultànies que mostren diferents enfocaments per a un mateix abordatge.

Mentre es fan les operacions, els participants de l’Uroforum les poden seguir a través de pantalles i ulleres 3D al Paranimf de la Facultat i poden interactuar amb els cirurgians que estan practicant l’operació. En acabar cada cirurgia, hi ha un debat amb dos experts i el públic per presentar diversos punts de vista sobre la cirurgia feta.

La inauguració d’aquesta edició de l’Uroforum va consistir en una taula rodona on es van explicar els nous coneixements sobre el càncer de pròstata avançat que s’han aconseguit en la darrera dècada i que han suposat un gran canvi en el maneig i el tractament d’aquesta malaltia. La taula rodona va estar moderada pel mateix Dr. Antonio Alcaraz i hi va participar el Dr. Antoni Vilaseca, Especialista Sènior al Servei d’Urologia de l’Hospital Clínic de Barcelona i professional de barnaclínic+, a més del Dr. Daniel Pérez-Fuentes i el Dr. Jesús Muñoz.

Durant aquesta nova edició s’han pogut debatre abordatges diferents de cisctectomies (robòtic o laparoscòpica), nous abordatges de l’endoscòpia (3D o robòtica) o nefrectomia entre d’altres. En resum, tot un repàs de les darreres novetats en el camp de la urologia per poder presentar un panorama el més detallat possible de com està actualment el tractament de les diferents patologies.


VOLS CONTACTAR AMB L’EQUIP D’UROLOGIA?

DEMANAR CITA PRESENCIALSOL·LICITAR TELEVISITA

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella