Blog barnaclínic


2 març, 2022

Neix visiõnclínic+ per a oferir una atenció oftalmològica personalitzada i d’excel·lència

visiõnclínic+ - Oftalmología barnaclínic+

La salut visual és clau en la qualitat de vida de les persones. Per detectar possibles problemes visuals a les fases més inicials i buscar el tractament més adequat a cada cas és fonamental oferir una atenció el més personalitzada possible. Precisament, per posar el focus en els pacients, l’equip de professionals de referència internacional en oftalmologia del Grup Hospital Clínic, liderat pel Dr. Alfredo Adán, posa en marxa visiõnclínic+. Un projecte únic que compta amb els equips tecnològics més avançats i unes modernes instal·lacions repartides entre les seus de la Maternitat i unes noves consultes ubicades a la Via Augusta del Campus Mi Tres Torres.

Apropem la millor oferta de salut visual, adaptada a cada pacient

Oferir el millor servei des de la màxima personalització i proximitat. Aquest és l’objectiu de visiõnclínic+, la seva filosofia és treballar per al pacient per a millorar el seu benestar visual i qualitat de vida. “Per això comptem amb un gran equip de professionals. Són especialistes formats internacionalment, que cobreixen totes les subespecialitats de l’Oftalmologia i que comparteixen els valors humans que han definit l’atenció del Grup Hospital Clínic des dels inicis”, explica el Dr. Adán. A més, com ell mateix subratlla, aquest nou projecte no només es basa en una assistència d’excel·lència: “També són fonamentals la docència, la investigació i la innovació, tres sinònims de qualitat. Investiguem per curar millor. Això és el que ens permetrà convertir-nos en un centre de referència a l’atenció oftalmològica”.

Dr. Alfredo Adán“A visiõnclínic+ comptem amb un gran equip de professionals. Són especialistes formats internacionalment, que cobreixen totes les subespecialitats de l’Oftalmologia i que comparteixen els valors humans que han definit l’atenció del Grup Hospital Clínic des dels seus inicis”

Dr. Alfredo Adán

El Dr. Alfredo Adán, director de l’Institut d’Oftalmologia de l’Hospital Clínic, catedràtic d’Oftalmologia de la Universitat de Barcelona i director del Grup d’Inflamació ocular de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), lidera aquest projecte ambiciós en què l’acompanya un equip d’especialistes en diferents àrees, tots procedents també de l’Hospital Clínic: Dra. Marta Pazos, Dr. Jorge Peraza, Dra. Anna Sala, Dr. Josep Torras, Dra. Elena Millá, Dr. Xavier Corretger, Dr. Bernardo Sánchez Dalmau, Dra. Jessica Matas, Dr. Néstor Ventura i Dra. Meilin Chang.

VISITA LA NOVA WEB DE VISIÕNCLÍNIC+

M’INTERESSA!

Una extensa oferta de serveis per cobrir totes les patologies oftalmològiques

visiõnclínic+ es dóna cobertura a totes les patologies oftalmològiques, tant les que requereixen de cirurgia refractiva, com les diferents ametropies o defectes oculars que ocasionen un enfocament inadequat de la imatge sobre la retina –com la miopia, la hipermetropia o l’astigmatisme– i que requereixen de tractament específic. També s’atenen pacients que pateixen de presbícia o patologies relacionades amb la còrnia, incloent-hi trasplantaments de còrnia, la indicació més freqüent per a la patologia endotelial.

A la cartera de serveis del centre trobem des de cirurgia refractiva amb làser, cirurgia de cataracta amb lents Premium, trasplantament de còrnia i cirurgia estètica palpebral, fins al tractament de la uveïtis i altres malalties inflamatòries oculars, així com del glaucoma, de cataractes o de la degeneració macular associada a ledat.

“Es tracta –explica el Dr. Adán– d’un nou servei que neix pensant a poder ocupar-se de tota la salut visual dels pacients, perquè ells puguin estar tranquils sabent que estan en mans de professionals de referència internacional que ofereixen la millor assistència , els tractaments més segurs i eficaços, i, importantíssim, amb un tracte humà i personalitzat per a cada cas”.



La millor tecnologia en noves instal·lacions

L’àrea quirúrgica de visiõnclínic+, inaugurada a la fi de 2020, està ubicada a la Seu Maternitat (c/ Sabino Arana, 1) i compta amb quatre quiròfans repartits en més de 1.000 metres quadrats. Equipats amb l’última tecnologia, disposen, com explica el Dr. Adán, “d’un disseny pensat per a la comoditat i el confort dels pacients i dels professionals”. Una àrea espaiosa, lluminosa i càlida que acollirà al voltant de 30 cirurgies al dia.

En aquestes instal·lacions, visiõnclínic+ compta amb els làsers més avançats en salut ocular, com el làser de femtosegundo Victus i el làser excimer Teneo2 per a cirurgia refractiva, el làser Argó per a fons d’ull i YAG per a capsulotomías i iridiotomías. Així mateix, es disposa de sistemes d’imatge de camp ampli de retina, tomògrafs de coherència òptica amb angiografia, topografia amb aberrometria, campimetria computeritzada i microscòpia especular.

Amb el naixement de visiõnclínic+, s’inauguren les noves consultes ubicades al Campus La meva Tres Torres de Via Augusta. Unes instal·lacions situades en una zona tranquil·la i ben comunicada de Barcelona, afavorint la comoditat i modernitat necessàries perquè visiõnclínic+ pugui oferir una medicina totalment personalitzada que sempre posarà el pacient al centre de la seva activitat.


VOLS CONTACTAR AMB VISIÕNCLÍNIC+?

DEMANAR CITA PRESENCIALSOL·LICITAR TELEVISITA

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella