Blog barnaclínic


8 abril, 2022

El Dr. Manuel Bernal ha estat reconegut als Premis Nacionals de Visió i Audiologia 2022

Premio Manuel Bernal Sprekelsen

Divendres passat 1 d’abril es va celebrar a Madrid la primera edició dels Premis Nacionals de Visió i Audiologia. Aquest esdeveniment, impulsat per El Suplemento, ha nascut amb l’objectiu de reunir professionals de primer nivell que treballen cada dia en la investigació, innovació i avenç de la Tecnologia i la Medicina necessària per al perfecte funcionament de dos sentits que són fonamentals per a les persones: la vista i l’oïda. En aquesta primera edició, entre els diferents premiats, s’ha trobat el Dr. Manuel Bernal Sprekelsen, que ha estat distingit a la categoria d’Otorinolaringologia.

El Dr. Manuel Bernal Sprekelsen és actualment cap del Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital Clínic de Barcelona a més de ser professional de barnaclínic+. Aquest treball clínic el compagina amb la investigació i forma part del grup d’Immunologia Respiratòria Clínica i Experimental de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS). El Dr. Manuel Bernal també porta a terme una tasca d’ensenyament important, ja que és catedràtic d’Otorinolaringologia a la Universitat de Barcelona i a la Universitat de Valenica. A tots aquests càrrecs se suma que des de l’octubre del 2021 és també president de la Sociedad Española de Otorrinolaringología y Cirugía de Cabeza y Cuello.

Format a la Universitat de València, el Dr. Bernal va cursar el doctorat i l’especialitat a la Johannes Gutenberg University de Mainz a Alemanya. Al llarg de més de 35 anys de carrera s’ha especialitzat en cirurgia endoscòpica del sinus i de la base del crani, cirurgia reconstructiva de l’orella mitjana i cirurgia làser transoral de tumors malignes amb preservació de laringe. De fet, és un dels pioners mundials en l’abordatge mínimament invasiu de patologies de nas i pits paranasals. Actualment duu a terme més d’un centenar de cirurgies de sinusitis altament complexes a l’any amb una taxa de mortalitat de zero. És a més autor de més de 200 publicacions científiques indexades nacionals i internacionals.


VOLS CONTACTAR AMB EL DR. MANUEL BERNAL SPREKELSEN?

DEMANAR CITA  | SOL·LICITAR TELEVISITA

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella