Blog de Neurocirugía

Programar visita

Blog de Neurocirugía

@barnaclinic

5 abril, 2019

Últims avenços en cirurgia del tumor cerebral

La cirurgia del tumor cerebral té dues funcions principals: obtenir teixit per realitzar un diagnòstic precís (biòpsia) i aconseguir el major grau d’extirpació possible. A barnaclínic+ disposem dels últims avenços en cirurgia del tumor cerebral, per obtenir el màxim volum d’extirpació amb la mínima afectació del pacient, a més de les millors tècniques de diagnòstic i tipificació del tumor.

Quin objectiu tenen els últims avenços en cirurgia del tumor cerebral?

Les últimes millores en cirurgia del tumor cerebral tenen com a objectiu realitzar cirurgies endoscòpiques cada vegada menys invasives i / o microcirugías, i oferir una medicina cada cop més personalitzada. Tots els avenços que afegim al nostre arsenal van destinats a disminuir el risc i millorar la tolerància de la cirurgia en els nostres pacients.

Dr. Joaquim Enseñat - Neurocirugía“Tots els avenços en cirurgia del tumor cerebral que afegim al nostre arsenal van destinats a disminuir el risc i millorar la tolerància de la cirurgia en els nostres pacients”

Dr. Joaquim Enseñat

Quiròfan d’última generació: l’última i millor tecnologia en cirurgia del tumor cerebral

A barnaclínic+, disposem d’un quiròfan d’última generació, un dels més avançats del món. Equipat amb la millor tecnologia per a la neurocirurgia, els seus recursos tècnics són especialment útils per a la cirurgia del tumor cerebral, permetent una major precisió amb la menor afectació del pacient.

Gràcies a aquesta tecnologia podem oferir els millors resultats en cirurgia del tumor cerebral:

· Ressonància Magnètica Intraoperatòria: Aquest dispositiu permet realitzar ressonàncies magnètiques durant la cirurgia. D’aquesta manera, es pot comprovar si s’ha realitzat una resecció completa del tumor cerebral o bé si s’ha produït alguna complicació.

· Sistemes de neuronavegació: Els neuronavegadors ofereixen una localització extremadament precisa del tumor cerebral, permetent definir el camí més curt i segur per assolir la lesió dins del cervell.

· Plataforma de visualització robòtica: Aquesta plataforma, afegida recentment, permet, sobretot, una millor qualitat de visió durant les cirurgies. A més, ofereix al cirurgià la possibilitat de realitzar moviments robòtics que li permeten un millor accés a determinades zones del cervell altament complexes, millorant el resultat de la cirurgia del tumor cerebral.

· Sistemes de fluorescència: Gràcies a aquest sistema de contrast, que consisteix en una substància injectable fluorescent, el tumor cerebral brilla sota una llum especial, facilitant la resecció completa del mateix.

Últims avenços en cirurgia del tumor cerebral, no només en tecnologia: La tipificació molecular

Un dels últims i més importants avenços amb què comptem en neurocirurgia barnaclínic+ per al diagnòstic i tractament del tumor cerebral, és la tipificació molecular. La tipificació molecular d’aquests tumors permet que, després de la cirurgia del tumor cerebral, es pugui dur a terme un tractament específic per a aquest tipus de lesió, ja sigui amb radioteràpia o quimioteràpia, millorant la supervivència del pacient.


VOL CONTACTAR AMB EL NOSTRE SERVEI DE NEUROCIRURGIA?

DEMANAR CITA

Be Sociable, Share!

    Escriu un comentari

    Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella