Blog barnaclínic


31 maig, 2023

barnaclínic+ introdueix el trasplantament osteocondral, una tècnica pionera per tractar lesions de cartílag

Trasplante Osteocondral para lesiones de cartílago

Des de fa poques setmanes, barnaclínic+ ha incorporat a la seva oferta de serveis una nova tècnica d’avantguarda per al tractament de les lesions del cartílag articular: el trasplantament osteocondral en fresc. Aquest innovador tractament quirúrgic ofereix esperança i solucions efectives per a aquells pacients que pateixen lesions al cartílag articular i busquen recuperar la funció i la qualitat de vida.

Què és el trasplantament osteocondral o trasplantament de cartílag?

El Trasplantament Osteocondral consisteix a reemplaçar el teixit danyat del cartílag i l’os subjacent per teixit sa obtingut de donants. Aquest procediment, realitzat per experts en traumatologia esportiva i cirurgia ortopèdica, ofereix una alternativa eficaç per abordar les lesions del cartílag i promoure la regeneració de larticulació afectada.

“El Trasplantament Osteocondral és una tècnica avançada que ens permet reemplaçar el teixit danyat amb teixit sa, proporcionant una oportunitat real de recuperació per als nostres pacients. És un avenç significatiu en el camp de la medicina regenerativa i ens complau oferir aquest nou servei a barnaclínic+” , comenta el Dr. Sergi Sastre, Cap de la Secció d’Artroscòpia de l’hospital Clínic de Barcelona i traumatòleg de barnaclínic+.

“El Trasplantament Osteocondral és una tècnica avançada que ens permet reemplaçar el teixit danyat amb teixit sa, proporcionant una oportunitat real de recuperació per als nostres pacients”

Dr. Sergi Sastre, Cap de la Secció d’Artroscòpia de l’hospital Clínic de Barcelona i traumatòleg de barnaclínic+

Opcions de tractament per a les lesions del cartílag articular

Les lesions del cartílag articular poden provocar dolor, limitació de moviments i deteriorament de la qualitat de vida per l’afectació de les articulacions. Anteriorment, les opcions de tractament per a aquestes lesions eren limitades, i molts pacients s’enfrontaven a la perspectiva d’una pròtesi de genoll com a única solució a llarg termini. Tot i això, el Trasplantament Osteocondral brinda una alternativa més prometedora i menys invasiva.

“Amb el Trasplantament Osteocondral, podem abordar les lesions del cartílag a la seva etapa inicial i proporcionar una solució duradora que restauri la funció de l’articulació. A més, aquest procediment ens permetria evitar o endarrerir la necessitat d’una pròtesi de genoll, especialment en pacients joves i actius que desitgen mantenir el seu estil de vida actiu”, afegeix el Dr. Sastre.

“Aquest procediment ens permetria evitar o endarrerir la necessitat d´una pròtesi de genoll, especialment en pacients joves i actius que desitgen mantenir el seu estil de vida actiu”

Dr. Sergi Sastre

Qui pot ser candidat a un trasplantament osteocondral?

Hi ha uns criteris per poder maximitzar l’èxit d’aquesta tècnica, ja que tampoc no estaria indicat per a TOTES les lesions del cartílag. El nou Trasplantament Osteocondral a barnaclínic+ estarà disponible per a pacients que compleixin amb els criteris adequats, i cada cas serà avaluat de manera individual per un equip mèdic altament especialitzat. S’oferirà un enfocament personalitzat i s’utilitzaran les darreres tècniques i tecnologies per garantir resultats òptims.

El trasplantament de cartílag a barnaclínic+

Si estàs patint de lesions al cartílag articular i desitges explorar noves opcions de tractament, no dubtis en contactar amb barnaclínic+ per programar una consulta amb els nostres experts. Estem compromesos a brindar el nivell d’atenció mèdica més alt i ajudar-te a recuperar la teva qualitat de vida.

Tejido donado para el trasplante osteocondral para lesiones de cartílago

Teixit fresc de donant i la seva elaboració preparada per al trasplantament osteocondral

No permetis que les lesions articulars afectin la teva qualitat de vida. Si cerques una solució efectiva i duradora per als teus problemes de cartílag articular, barnaclínic+ és aquí per ajudar-te. Contacta amb nosaltres avui mateix i fa el primer pas cap a una vida activa i sense dolor.


VOLS CONTACTAR AMB L’EQUIP DEL DR. SERGI SASTRE?

DEMANAR CITA PRESENCIALSOL·LICITAR TELEVISITA

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella