Blog barnaclínic


22 gener, 2021

Una delegació de barnaclínic+ es troba amb el nou director de l’Oficina Mèdica dels EAU a Barcelona

Oficina Médica de los EUA

El passat 12 de gener, l’Oficina Mèdica de l’Agregaduría Militar dels EAU a Barcelona va convidar a una delegació de barnaclínic+ per a conèixer al seu nou director, el Capità Khalifa Ahmed Almarzooqi. La reunió va servir per seguir consolidant una relació de col·laboració que dura anys i per confirmar el valor afegit que barnaclínic+ pot oferir per cobrir les necessitats de salut del Ministeri de Defensa dels Emirats Àrabs Units.

El nostre valor afegit i la importància de la investigació

Arribat a Barcelona fa un mes, el Capità Khalifa Ahmed Almarzooqi es va mostrar molt interessat en identificar les fortaleses de barnaclínic+, per a poder ser promotor de les mateixes davant les seves autoritats. Els membres de Direcció de barnaclínic+ li van presentar algunes de les fites del Grup Hospital Clínic, entre els quals es troben: el primer trasplantament d’úter a Espanya, realitzat recentment; la cirurgia robòtica cardiovascular, ja que el Clínic és un dels pocs centres a Europa que la realitza; la forta aposta per la cirurgia robòtica, per a patologies digestives, urològiques i ginecològiques; la gran activitat en trasplantament de còrnia, i és que l’equip d’oftalmologia és el que més en realitza d’Espanya; entre d’altres.

El director va destacar també l’important que és per a ells la investigació i li van comentar que el Grup Hospital Clínic compta amb més de 1.850 professionals dedicats a això amb exclusivitat.

D’altra banda, li van presentar les millores en els processos que s’han realitzat a barnaclínic+ per a gestionar millor els casos en el context actual i segons les seves necessitats.

Visita a les nostres instal·lacions, quan les condicions ho permetin

Amb la intenció de seguir alineats i continuar enfortint la relació amb l’Oficina Mèdica dels EAU a Barcelona, es va aprofitar la trobada per a convidar el Capità i el seu equip a visitar pròximament les nostres instal·lacions i la recentment inaugurada àrea quirúrgica d’oftalmologia. Tot això quan les circumstàncies sanitàries ho permetin.

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella