Blog barnaclínic


19 abril, 2017

Iniciativa per donar sang del Consolat dels Emirats Àrabs a Barcelona i l’Hospital Clínic

És un plaure informar-los que el Consolat General dels Emirats Àrabs Units a Barcelona i l’Hospital Clínic de Barcelona han dut a terme una iniciativa conjunta per donar sang al Banc de Sang i Teixits situat al mateix hospital.


El Consolat General
dels Emirats Àrabs, dirigit per l’Honorable Consul General, Sr. Salem R. Alowais i l’Oficina Mèdica de la Agregaduría Militar dels Unió dels Emirats Àrabs, dirigida pel Major Khaled Al-Ahmed van ser rebuts pel Dr. Campistol (Director de l’Hospital Clínic), la Dra. Cabrer (Directora de barnaclínic+), Dr. Puig, (Director del Banc de la Sang i Teixits) i el Dr. Puixant (Representant de Relacions Internacionals i Cooperació de la Generalitat de Catalunya).

Ells i tots els membres dels seus equips van participar activament en aquesta iniciativa, donant sang.

Aquesta és la primera iniciativa de donació de sang, duta a terme per un Consolat dels Emirats Àrabs al món. L’Hospital Cínic està molt orgullós i honrat d’haver tingut l’oportunitat de col·laborar en una iniciativa pionera per a l’hospital i per a la ciutat de Barcelona, ​​en el marc de la celebració del “Any de la Solidaritat 2017“, una iniciativa del President delsdels Emirats Àrabs Units, sa Majestat el Rei Jallifa bin Zayed Al Nahayan.

Ens agradaria agrair al govern dels Emirats Àrabs haver triat l’Hospital Clinic per participar en aquesta iniciativa i l’Hospital Clinic s’enorgulleix de ser considerat un soci per a l’atenció de la salut dels ciutadans dels Emirats.

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella