Blog barnaclínic


4 març, 2024

Odontologia barnaclínic+ reinaugura la clínica dental amb instal·lacions d’última generació

El passat 28 de febrer, va tenir lloc la reinauguració de Odontologia barnaclínic+. Aquesta clínica dental, reconeguda per la seva excel·lència en el cuidat bucodental, es troba al cor de l’Eixample, ha experimentat una transformació completa per oferir als seus pacients una millor experiència i millors resultats.

Com és la nova clínica dental d’Odontologia barnaclínic+?

S’ha realitzat un gran esforç per aconseguir una remodelació integral de les instal·lacions destinada a millorar tant la funcionalitat com l’estètica. S’han modificat els espais per millorar els fluxos de treball, s’ha incorporat tecnologia de punta i s’han realitzat millores significatives en totes les àrees. Consta de sis boxes completament renovats i un sèptim “Box plus”, equipat amb la darrera tecnologia, en el qual destaca un silló de mides més grans i més còmode que permet l’accés a la boca del pacient des de tots els angles, incorpora un carro mòbil d’instrumental i micromotors i una llum cenital quirúrgica que el fan especialment dissenyat per a la realització de cirurgia d’implants i maxil·lofacial en règim ambulatori. A més, per maximitzar la seguretat i la higiene, s’ha creat una nova àrea d’esterilització al centre de la clínica amb accés directe als boxes.
Però les millores no s’aturen aquí. La clínica ara compta amb dues àmplies sales d’espera renovades, que ofereixen un ambient acollidor i còmode per als pacients. A més, s’ha optimitzat el disseny dels espais per garantir una experiència més agradable en tota la clínica.

S’han realitzat millores significatives en totes les àrees de la clínica dental: sis boxes renovats, un nou “box plus” amb tecnologia de punta, nova àrea d’esterilització i dues àmplies sales d’espera renovades

Una nova imatge per a Odontologia barnaclínic+

D’altra banda, Odontologia barnaclínic+ ha presentat una nova imatge i identitat corporativa, reflectint el seu compromís amb la innovació i l’excel·lència en el cuidat dental. Aquesta renovació també inclou el llançament de nous entorns digitals pensats per apropar-se als pacients, comunicar amb ells i oferir-los un accés fàcil a informació detallada sobre la clínica i els seus serveis i professionals.
El nou eslògan “Volem fer-te somriure” encapsula la missió d’Odontologia barnaclínic+ per proporcionar un cuidat excepcional que no només asseguri la salut bucodental, sinó que també fomenti la confiança i la satisfacció dels pacients.

La clínica dental del Clínic Barcelona

La inauguració de la nova Odontologia barnaclínic+ va comptar amb la presència de tot el personal de la clínica dental, així com amb la participació del Consell de Direcció complet de barnaclínic+. A més, van assistir destacades personalitats del Clínic Barcelona, incloent-hi el Director General, el Dr. Josep M. Campistol; el Director Assistencial, el Dr. Antoni Castells; la Directora Mèdica, la Dra Raquel Sánchez Valle i la Directora d’infermeria, la Sra. Gemma Martínez. Van visitar les instal·lacions, destacant el resultat estètic i funcional, i van poder comprovar de primera mà com els espais estan pensats per oferir la millor assistència: el màxim confort, amb la major seguretat i els millors resultats.

ETS TREBALLADOR/A DEL CLÍNIC I VOLS CONÈIXER LES OFERTES I DESCOMPTES QUE ODONTOLOGIA BARNACLÍNIC+ TÉ PER A TU?

ME INTERESA

Experiència, atenció personalitzada i integral, a les millors instal·lacions

A més de les innovacions físiques, la clínica es distingeix per l’experiència dels seus professionals i una atenció personalitzada i propera, centrada en el pacient. Ser la Clínica Dental del Clínic Barcelona, permet posar a disposició dels pacients tots els serveis i el quadre mèdic de barnaclínic+. Atenció integral i holística, no només en salut bucodental, sinó en tots els aspectes relacionats amb la salut.


VOLS CONTACTAR AMB ODONTOLOGIA BARNACLÍNIC+?

SOL·LICITAR CITA PRESENCIAL | SOL·LICITAR TELEVISITA

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella