Blog barnaclínic


20 setembre, 2019

Una delegació del Departament Internacional d’Atenció al Pacient dels Emirats Àrabs Units visita barnaclínic+

El passat 17 de setembre, vam rebre a una Delegació del Departament Internacional d’Atenció al Pacient (IPCD) del Departament de Salut dels Emirats Àrabs units (DoH). Liderada per la seva directora Ms Hind Mubarak Al Zaabi, està emmarcada dins de l’acord de col·laboració signat fa un any. Durant la visita, la delegació del IPCD va poder conèixer les nostres instal·lacions, intercanviar impressions amb alguns dels nostres professionals i informar-se sobre els nostres processos i solucions logístiques.

Acord de col·laboració entre el Departament de Salut EAU (DoH) i barnaclínic+ Grup Hospital Clínic

Fa gairebé un any, el 28 de setembre de 2018, barnaclinic+ i el DoH vam signar un acord de col·laboració a l’Ambaixada de Madrid. L’objectiu principal d’aquest acord és donar suport a les necessitats assistencials d’aquells pacients que el IPCD determina i facilitar la integració amb l’equip assistencial i l’adaptació a la ciutat durant aquest procés.

Visita de la Delegació del IPCD dels Unió dels Emirats Àrabs

En el context d’aquest acord, el passat 17 de setembre, una Delegació del IPCD (DoH) va visitar barnaclínic+ per a conèixer personalment el nostre centre i determinar quines són les especialitats més destacades.

La delegació, formada per Ms Hind Al Zaabi i diversos membres del Medical Board del IPCD (Dr. Yaqoub Al Hamadi i Dra. Nawal Al Kaabi), va iniciar la seva visita parlant amb la Dra. Montserrat Rovira sobre el nostre Programa de Trasplantament de Progenitors Hematopoètics. A continuació, el Dr. Manuel Castellà va presentar l’Institut de Cardiologia i els últims avanços en Cirurgia Cardiovascular i van visitar amb el Dr. Manel Sabaté la Unitat i l’UCI d’Hemodinàmica. El Dr. Antonio de Lacy, va presentar l’Institut de Malalties Digestives i Metabòliques. Es va centrar en l’oncologia digestiva, i va presentar les noves tècniques per a l’abordatge del càncer de còlon (TaTME) confirmant la nostra aposta per la cirurgia mínimament invasiva. Finalment, el Dr. Joaquim Enseñat els va explicar per què som referents internacionals en Neurocirurgia i micro-cirurgia cerebral.

A més de la informació sobre la nostra activitat assistencial, la Delegació del IPCD es va mostrar molt interessada en l’experiència global del pacient i en les nostres solucions per a facilitar la mobilitat, l’allotjament, la comunicació i el suport global.

El futur de la col·laboració

Amb la intenció de seguir alineats amb els requeriments d’eficiència del Sotssecretari del Ministeri de Salut, la seva Excel·lència Dr. Mohamed Hamad Al Hameli, barnaclínic+ va proposar accions a Barcelona i Abu Dhabi per a identificar en quines especialitats concretes barnaclínic+ podria oferir una proposta de valor diferenciada per als pacients i el Departament de Salut dels Emirats Àrabs Units.

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella