Blog barnaclínic


21 maig, 2020

barnaclínic+ torna a l’activitat. Preguntes freqüents

barnaclínic vuelve a la actividad

Entre l’11 i el 20 de maig, totes les àrees de barnaclínic+ van tornar a l’activitat i aniran reprenent el ritme habitual de forma progressiva. Per a garantir la seguretat dels nostres pacients i professionals, s’han pres mesures d’higiene i desinfecció, adaptat espais i redefinit protocols i circuits.

Per a totes aquelles persones que puguin tenir algun dubte sobre els nostres horaris i contacte, serveis actius o mesures de seguretat, hem preparat aquesta selecció de preguntes freqüents.


PREGUNTES FREQÜENTS

·  S’ha recuperat l’activitat a barnaclínic+?
· Ha canviat l’horari d’atenció de barnaclínic+?
· Es mantenen les mateixes formes de contacte??
· Com s’estan gestionant les agendes i les visites?
· Quines mesures s’han pres per a oferir tots els serveis amb seguretat i prevenció?
· Com s’ha condicionat la sala d’hospitalització de barnaclínic+?
· Com s’ha adaptat FIVclínic a la situació?
· Quines mesures he de prendre si he de venir a barnaclínic+?


S’ha recuperat l’activitat a barnaclínic+?

Tots els serveis debarnaclínic+ han tornat a l’activitat i aniran reprenent el seu ritme habitual de forma progressiva.

El passat dia 11 de maig es va reprendre l’activitat de les Consultes Externes i de la Clínica d’Odontologia i Salut Dental. El 13 de maig es va tornar a obrir la Sala d’Hospitalització i es van iniciar les cirurgies programades. Finalment, el dia 20 de maig, es van reprendre les visites i cirurgies de el servei d’oftalmologia.


Ha canviat l’horari d’atenció de barnaclínic+?

Hem mantingut l’horari habitual per a tots els serveis. És a dir:

Consultes Externes: De 16: 00h a 20: 30h.
Clínica d’Odontologia i Salut Dental: De 9: 00h a 13: 00h i de 15: 00h a 20: 00h (divendres, només matins).


Es mantenen les mateixes formes de contacte?

Es pot contactar amb el nostre Servei d’Atenció al Pacient de totes les formes habituals. És a dir:

Per telèfon: +34932279391.
Per correu electrònic: barnaclinic@clinic.cat
O a través del formulari de contacte.
Donada la situació actual, recomanem el contacte per telèfon. La trucada telefònica ens permet realitzar un cribratge per descartar els possibles casos de COVID-19; a més d’oferir-nos la possibilitat d’explicar les recomanacions de seguretat i prevenció.


Com s’estan gestionant les agendes i les visites?

Hem adaptat les agendes de visites en base als protocols vigents pel que fa a mesures d’higiene i seguretat. És a dir, per evitar aglomeracions a les sales d’espera, citem a menys pacients i amb més temps de marge per a les visites.


Quines mesures s’han pres per a poder oferir tots els serveis amb seguretat i prevenció?

Un Comitè Expert, format per professionals de Medicina Preventiva, Prevenció de Riscos Laborals i altres serveis implicats del Grup Hospital Clínic, ha revisat les mesures de protecció que s’han d’aplicar per minimitzar el risc de contagi. Aquestes mesures han de ser aplicades per part dels professionals i dels pacients. D’altra banda, hem establert mesures d’higiene i desinfecció de les instal·lacions i les hem unificat amb protocols que assegurin la seva aplicació. A més, durant aquestes setmanes, hem format als nostres professionals perquè apliquin totes les mesures d’higiene i seguretat indicades, i hem treballat per garantir que els nostres pacients puguin estar protegits: compra i instal·lació de solucions hidro-alcohòliques, garantia d’aforament limitat, retirat d’objectes d’ús compartit, etc. En aquest sentit, insistim en la importància de la higiene de mans, l’ús de la mascareta i el manteniment de la distància de seguretat (1,5 / 2m). Finalment, hem adaptat els nostres espais: A les sales d’espera hem identificat els seients que no es poden utilitzar i hem posicionat en llocs visibles documents informatius amb recomanacions d’higiene i seguretat.


Com s’ha condicionat la sala d’hospitalització de barnaclínic+?

Abans de reprendre l’activitat, un equip especial ha realitzat una profunda neteja i desinfecció de la sala d’hospitalització. Posteriorment, s’ha mantingut bloquejada i aïllada de persones durant 72 hores i, de nou, s’ha tornat a netejar i desinfectar habitació per habitació. Aquestes mesures de neteja i desinfecció es mantindran segons els protocols de seguretat fins a nou avís.


Com s’ha adaptat FIVclínic a la situació?

Tot l’equip de professionals de FIVclínic ha treballant per realitzar els tractaments de reproducció assistida amb seguretat i precaució, prenent totes les mesures adequades per als pacients i els professionals. Han elaborat protocols d’actuació i de protecció contra la COVID-19, basats en l’evidència científica disponible a dia d’avui.


Quines mesures he de prendre si he de venir a visitar-me, si he de fer-me una prova o si he de ingressar a la Sala d’Hospitalització?

Si has de ingressar a la sala d’hospitalització, abans de l’ingrés, et farem un screening per descartar la presència de simptomatologia de COVID-19. D’aquesta manera, podem protegir els pacients i als professionals.


¿NO HAS TROBAT LA INFORMACIÓ QUE VOLIES O ET HA QUEDAT ALGUN DUBTE??

CONTACTA AMB NOSALTRES

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella