Blog barnaclínic


15 març, 2024

barnaclinic+ continua amb la seva expansió a la República Dominicana amb un nou acord de col·laboració amb Metge Express

Acuerdo barnaclínic+ Clínic Barcelona y Medico Express República dominicana

barnaclinic+, líder en innovació mèdica i excel·lència en atenció sanitària, ha donat un nou pas en el seu projecte d’expansió a la República Dominicana en signar un acord estratègic amb Médico Express San Isidro. Aquesta aliança suposa un nou avanç en la missió internacional de barnaclinic+, la qual té com a objectiu proporcionar els millors serveis de salut a qualsevol pacient del món, portant amb ella els valors i l’experiència distintiva del Clínic Barcelona.

L’objectiu del projecte d’expansió de barnaclínic+ a la República Dominicana

L’acord interinstitucional, signat pel Sr. Carles Loran, gerent de barnaclinic+, i el Dr. Alejandro Cambiaso, president executiu de Médico Express, té com a objectiu principal portar l’excel·lència en l’atenció mèdica i els serveis de vanguarda als pacients dominicans. En paraules de Carles Loran: “Amb la signatura d’aquest conveni continuem amb el nostre projecte d’expansió a la República Dominicana, posant a disposició dels pacients dominicans els millors serveis i professionals, així com la darrera tecnologia i innovació mèdica, característics del Clínic Barcelona”.

“Amb la signatura d’aquest conveni continuem amb el nostre projecte d’expansió a la República Dominicana, posant a disposició dels pacients dominicans els millors serveis i professionals, així com la darrera tecnologia i innovació mèdica, característics del Clínic Barcelona”

Carles Loran – Gerent de barnaclínic+

La col·laboració de barnaclínic+ amb Médico Express, una oportunitat per a ambdós centres

Per a barnaclinic+, associar-se amb Médico Express, un centre ambulatori que comparteix el seu compromís amb la qualitat i la innovació, suposa una oportunitat i un repte. Segons Carles Loran: “Signar un acord amb Médico Express suposa fer-ho amb una entitat amb un model de vanguarda, que aposta per la qualitat i amb uns valors que compartim a barnaclínic+”.

“Signar un acord amb Médico Express suposa fer-ho amb una entitat amb un model de vanguarda, que aposta per la qualitat i amb uns valors que compartim a barnaclínic+”

Carles Loran – Gerent de barnaclínic+

El modern centre ambulatori de Médico Express, reconegut pel seu disseny innovador i el seu enfocament en serveis d’alta qualitat, oferirà una àmplia gamma de serveis mèdics, incloent consultes, cirurgies, urgències per a adults i pediatria, laboratori clínic i estudis d’imatges avançades.
Aquesta col·laboració estratègica no només reforçarà la presència de barnaclinic+ a República Dominicana, sinó que també permetrà un intercanvi de coneixements i millores pràctiques entre ambdues institucions, beneficiant així a la comunitat dominicana amb una atenció mèdica de primer nivell.

En conclusió, la signatura d’aquest acord amb Médico Express representa un pas important en el compromís de barnaclinic+ de portar l’excel·lència mèdica a nivell global, reafirmant la seva posició internacional com a líder en innovació i qualitat en el camp de la medicina.

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella