Blog barnaclínic


30 octubre, 2019

El Dr. Antonio De Lacy rep el Premi Honorífic de l’American College of Surgeons

Antonio de Lacy Premio Honorífico ACS

El passat 28 d’octubre, el Dr. Antonio De Lacy, Cap del Servei de Cirurgia Gastrointestinal de l’Hospital Clínic i especialista de Cirurgia General i Digestiva de barnaclínic+, va rebre el Premi Honorífic de l’American College of Surgeons (ACS) , la major condecoració internacional en cirurgia. Amb motiu del Clinical Congress de l’ACS, li van atorgar un premi que reconeix l’excel·lència i lideratge mundial del Dr. De Lacy i que només sis cirurgians espanyols havien rebut en les 116 edicions des de la seva fundació, el 1913.

AMERICAN COLLEGE OF SURGEONS I CLINICAL CONGRESS 2019, ELS MILLORS CIRURGIANS DEL MÓN

El American College of Surgeons (ACS) està format per més de 82.000 cirurgians de totes les especialitats de la medicina. Té com a objectiu la promoció de programes d’alta qualitat de formació i educació de cirurgians de totes les disciplines per, d’aquesta manera, millorar la salut i la seguretat dels pacients.

Per la seva banda, el Clinical Congress de l’ACS és una reunió científica anual que té com a objectiu mantenir actualitzats als Membres de l’ACS i a facultatius interessats sobre les últimes novetats en cirurgia. Es tracta d’uns dels congressos mundials més reconeguts i amb més prestigi del panorama internacional. En ell, s’ofereix un programa que abasta múltiples especialitats de la cirurgia i diversos camps de la Medicina.

 

EL DR DE LACY, NOU MEMBRE HONORÍFIC DE L’ACS

Amb el Premi Honorífic, el Dr. Antonio De Lacy ha passat a ser Membre Honorífic de l’American College of Surgeons. Segons l’ACS, aquest honor es deu a: Posseir una reputació internacional en el camp de la cirurgia o la medicina i haver prestat distingits serveis humanitaris, especialment en el camp de la ciència mèdica.

Després de la consecució d’aquesta fita, el Dr. De Lacy va agrair la distinció al Prof. Ronald V. Maier, President de l’ACS, i al Prof. Steven D. Waxner.


DESITJA MÉS INFORMACIÓ O DEMANAR UNA CITA AMB EL DR. ANTONI DE LACY?

MÉS INFORMACIÓ

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella