Blog de prótesis

Programar visita

Blog de prótesis

@GuillemBori

22 agost, 2018

Nou Consens Internacional a Infecció de Pròtesis articulars

El Dr. Guillem Bori, de Traumatologia i cirurgia ortopèdica barnaclínic+, va ser un dels delegats d’Espanya del “Second International Consensus on Prosthetic Joint Infection (ICM)“, en la subespecialitat de pròtesi de genoll i maluc, que es va celebrar els passats dies 25-27 de juliol 2018 a Philadelphia (Estats Units).

ELS MILLORS EXPERTS EN INFECCIONS ORTOPÈDIQUES

L’objectiu principal d’aquest ICM és reunir reconeguts experts en infeccions ortopèdiques de tot el món (més de 100 països) i representants de prestigioses societats ortopèdiques per desenvolupar un document que pugui utilitzar-se per millorar l’atenció dels pacients afectats per infeccions protèsiques.

COM ES VA REALITZAR EL NOU CONSENS INTERNACIONAL A INFECCIÓ DE PRÒTESIS?

L’esdeveniment es va subdividir en funció de les subespecialitats: genoll i maluc, peu i turmell, espatlla i colze, columna, trauma, oncologia, esport i pediatria. Per a la realització del nou Consens Internacional d’Infeccions de Pròtesis articulars, es van identificar més de 800 delegats experts en infecció de pròtesis articulars que es van distribuir segons les diferents especialitats.

Com un dels delegats d’Espanya i representant del Hospital Clínic de Barcelona, la participació del Dr. Guillem Bori es va centrar en treballar la subespecialitat de genoll i maluc, concretament en els coneixements actuals sobre la infecció de pròtesi de genoll i maluc.

CONCLUSIONS DEL II INTERNATIONAL CONSENSUS ON PROSTHETIC JOINT INFECTION (ICM)

En l’ICM es va debatre sobre els aspectes més importants d’aquestes infeccions. A tall d’exemple es va discutir sobre les mesures de prevenció de la infecció en pròtesi articulars, el tractament antibiòtic òptim quan els cultius de la cirurgia són negatius, els nous criteris per al diagnòstic d’infecció protèsica, o les indicacions i contraindicacions per a l’estratègia quirúrgica de recanvi en 1-temps en la infecció crònica.

Tota la informació sobre la trobada i sobre prevenció, diagnòstic i tractament de la infecció en pròtesi articulars, es pot trobar en el següent link: https://www.icmphilly.com.

Com a conseqüència d’aquest treball es crearà un document de consens que servirà de referent en el maneig dels pacients amb aquesta patologia.


VOLS CONTACTAR AMB EL DR. GUILLEM BORI?

DEMANAR CITA PRESENCIALSOL·LICITAR TELEVISITA

Be Sociable, Share!

    Escriu un comentari

    Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella