Blog de oftalmología

Programar visita

Blog de oftalmología

@barnaclinic

25 juliol, 2018

Recuperació després d’una cirurgia de blefaroplàstia: Sense dolor ni cicatrius visibles

Recuperación tras cirugía de blefaroplastia

POST DEL DR. SANTIAGO ORTIZ

Fa un temps vam explicar en què consisteix la cirurgia de blefaroplàstia i com pot ajudar-te si sembles més o cansat per culpa de les teves parpelles. En el post d’avui parlarem de la recuperació després d’una cirurgia de blefaroplàstia: possibles i gairebé nul·les complicacions, cures a tenir en compte i l’absència de cicatrius.

Immediatament després de la cirurgia

Després d’una cirurgia de blefaroplàstia, com després de qualsevol cirurgia de les parpelles, és normal la presència d’un hematoma i una mica d’inflamació a les parpelles. La quantitat d’hematoma depèn del tipus de cirurgia i del pacient, però en general són lleus i cedeixen en 1-2 setmanes de forma gradual.

Recuperació sense dolor

La cirurgia de blefaroplàstia no sol ser dolorosa en el postoperatori i com a molt es requereixen analgèsics comuns (Paracetamol, Ibuprofè) durant 2-3 dies. És convenient estar 1-2 setmanes sense realitzar exercici físic per evitar major inflamació. En funció del cas, es pot reanudad l’activitat laboral en 3-5 dies si cal. Si es col·loquen punts de sutura a les parpelles, aquests són molt poc visibles i es retiren en 7-10 dies a la consulta.

Després d’una cirurgia de blefaroplàstia:

Es notaran molt les cicatrius a la pell?

Després cirurgia de blefaroplàstia de parpelles superiors

Molt rarament es pot observar una cicatriu. En aquest tipus de cirurgia, les incisions són molt fines i es realitzen seguint les arrugues naturals de la parpella.

Després cirurgia de blefaroplàstia de parpelles inferiors

Passa el mateix que en l’anterior cirurgia però, a més, la majoria d’aquests casos es poden realitzar per via conjuntival (sense fer cap incisió a la pell) per la qual cosa la possibilitat de cicatriu és inexistent.

“La cirurgia de blefaroplàstia de la parpella inferior es pot realitzar per via conjuntival (sense fer cap incisió a la pell) per la qual cosa la possibilitat de cicatriu és inexistent”

Dr. Santiago Ortiz


VOL CONTACTAR AMB EL DR. SANTIAGO ORTIZ?

PEDIR CITA

Comparte!

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella