Blog de oftalmología

Programar visita

Blog de oftalmología

@barnaclinic

22 febrer, 2019

Què esperar després de la cirurgia de cataractes?

después de la cirugía de cataratas

POST DEL DR. XAVIER CORRETGER

Fa un temps, vam respondre a algunes preguntes freqüents sobre la cirurgia de cataractes. En l’entrada d’avui parlarem del post operatori, de les preguntes que poden sorgir a qui s’hagi de sotmetre a l’operació Què esperar després de la cirurgia de cataractes?

SENTIRÉ DOLOR DURANT O DESPRÉS DE LA CIRURGIA DE CATARACTES?

La cirurgia de cataractes no és dolorosa ni durant ni després de la intervenció. La majoria dels pacients únicament refereixen una petita sensació de pressió durant l’operació i un lleuger coïssor en les hores o dies següents a aquesta.

La cirurgia de cataractes no és dolorosa ni durant ni després de la intervenció

QUAN PUC COMENÇAR A FER VIDA NORMAL DESPRÉS DE LA CIRURGIA DE CATARACTES?

Es recomana evitar activitats que requereixin un esforç físic durant la primera setmana després de la cirurgia de cataractes, reprenent la vida normal de manera progressiva a partir de llavors. Durant el primer mes, s’ha d’evitar conduir o realitzar activitats de risc. Les quatre setmanes següents a la cirurgia, es mantindrà un tractament amb col·liris oculars, antiinflamatoris i antibiòtics.

Es recomana evitar activitats que requereixin un esforç físic durant la primera setmana després de la cirurgia de cataractes

NECESSITARÉ FER SERVIR ULLERES DESPRÉS DE LA CIRURGIA?

El nostre equip de cirurgians selecciona la lent intraocular de manera individualitzada, tenint en compte els resultats del seu examen ocular i factors relacionats amb el seu estil de vida, amb l’objectiu de proporcionar la major independència possible de l’ús d’ulleres, tant de prop com de lluny. No obstant això, pot necessitar ulleres per a realitzar algunes activitats d’alta demanda visual, com conduir (de dia o de nit) o ​​llegir lletra petita sota llum tènue.

El nostre equip selecciona la lent intraocular de manera individualitzada, amb l’objectiu de proporcionar la major independència possible de l’ús d’ulleres

Post relacionat:

· Lents intraoculars i lents intraoculars Premium. Què són i com funcionen?


VOL CONTACTAR AMB EL DR. XAVIER CORRETGER?

DEMANAR CITA

Comparte!

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella