Blog de Neurocirugía

Programar visita

Blog de Neurocirugía

@barnaclinic

11 abril, 2019

Electroestimulació cerebral profunda, la millor opció per a la Malaltia de Parkinson avançada

El programa de Neurocirurgia Funcional de l’Hospital Clínic de Barcelona té més de 20 anys i per ell han passat més de 1.000 pacients amb epilèpsia , Malaltia de Parkinson i altres trastorns del moviment. Des dels seus inicis, s’ha utilitzat i investigat l’eficàcia de l’electroestimulació cerebral profunda per al tractament de la Malaltia de Parkinson avançada. A dia d’avui, després d’anys d’experiència i després d’haver estat provada en nombrosos estudis, podem afirmar que és la millor opció per a aquest tipus de pacients.

ELS MILLORS RESULTATS QUANT A EFICÀCIA I SEGURETAT

Com dèiem, l’electroestimulació cerebral profunda ha estat utilitzada en el nostre centre des de fa més de 25 anys i els seus resultats, pel que fa a eficàcia i seguretat, són els millors quan es comparen amb altres tractaments per al Malaltia de Parkinson avançada.

REFERENTS EN LA PRÀCTICA I INVESTIGACIÓ DEL TRACTAMENT DE LA MALALTIA DE PARKINSON AVANÇADA AMB ELECTROESTIMULACIÓ CEREBRAL PROFUNDA

Neurocirurgia barnaclínic+ oferim l’electroestimulació cerebral profunda com el tractament d’elecció per a la Malaltia de Parkinson avançada. Els nostres professionals compten amb àmplia experiència, a més de ser referents internacionals en la pràctica i investigació d’aquesta patologia i de l’esmentat tractament. El nostre referent, el Dr. Jordi Rumià , està al capdavant d’un equip multidisciplinari de professionals que segueixen al voltant de 400 pacients amb Malaltia de Parkinson avançada tractats amb electroestimulació cerebral profunda.

L’EFICÀCIA A LLARG TERMINI DE L’ELECTROESTIMULACIÓ CEREBRAL PROFUNDA

Com afirma al vídeo el Dr. Rumià, l’electroestimulació cerebral profunda per la Malaltia de Parkinson avançada és un tractament “segur, molt efectiu i és també efectiu a llarg termini. Una cosa molt important si tenim en compte que la malaltia de Parkinson és crònica i progressiva “.

Jordi Rumià

“L’electroestimulació cerebral profunda per la Malaltia de Parkinson avançada és segura, és molt efectiva i és també efectiva a llarg termini. Una cosa molt important si tenim en compte que la malaltia de Parkinson és crònica i progressiva”

Dr. Jordi Rumià


VOL CONTACTAR AMB EL DR. JORDI RUMIÀ?

DEMANAR CITA

Be Sociable, Share!

    Escriu un comentari

    Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella