Blog barnaclínic


25 abril, 2019

Nou servei de Medicina Estètica barnaclinic+: màxima qualitat i seguretat per als/les nostres pacients

Medicina Estética

Des d’aquest mes, a barnaclínic+ comptem amb un nou servei de Medicina Estètica. Amb la Dra. Eva Guisantes com a referent, el nostre equip està format per professionals referents nacionals i internacionals en la seva especialitat, que ens permeten oferir els últims procediments no invasius en Medicina Estètica i rejoveniment.

“Busquem un tracte professional i proper, la màxima seguretat en els nostres tractaments i tècniques de qualitat personalitzades per a cada pacient”

Dra. Eva Guisantes

Els millors professionals i tecnologia al servei dels/ de les nostres pacients

Medicina Estètica barnaclínic+ neix amb l’objectiu d’oferir la màxima qualitat i seguretat per als/ a les nostres pacients. Per a això, comptem amb un equip de professionals amb més de 15 anys d’experiència, a més de l’última i millor tecnologia.

Medicina Estètica barnaclínic+ neix amb l’objectiu d’oferir la màxima qualitat i seguretat per als/ a les nostres pacients


El servei de Medicina Estética barnaclínic+ està liderat per la Dra. Eva Guisantes, especialista en Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica, i experta en tècniques no quirúrgiques de rejoveniment. La Dra. Guisantes compagina la seva activitat assistencial amb la docent, sent professora de Cirurgia Plàstica a laUniversitat de Barcelona. També és autora de nombroses publicacions científiques (nacionals i internacionals) i ponent habitual en els principals congressos de la seva especialitat.

“La Medicina Estètica és una ciència que s’ha d’aplicar amb art i un art que s’ha d’aplicar amb ciència”

Dra. Eva Guisantes

DESITJA MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA DRA. EVA GUISANTES?

CONSULTI EL SEU PERFIL


Els últims i millors tractaments amb evidència científica

Com hem dit, l’objectiu principal de Medicina Estètica barnaclínic+ és oferir el millor servei, la màxima seguretat i els últims tractaments, sempre basats en evidència científica.

La contínua actualització científica dels nostres professionals ens permet oferir les últimes novetats en tractaments no invasius de rejoveniment. La nostra oferta de serveis compta amb tractaments de toxina botulínica (Bótox), mesoteràpia facial, fils tensors i / o farciments facials. Gràcies a ells, i sense la necessitat de cirurgia, podem: rejovenir la cara i les mans eliminant les arrugues, modificar la forma i donar volum als llavis i / o eliminar la hiperhidrosi o hipersudoració. Totes aquestes teràpies es realitzen de forma ambulatòria i la seva recuperació és ràpida i amb els mínims efectes secundaris.

La nostra oferta de serveis compta amb tractaments no invasius de rejoveniment: toxina botulínica (Bótox), mesoteràpia facial, fils tensors i farcits


DESITJA MÉS INFORMACIÓ SOBRE MEDICINA ESTÈTICA Barnaclínic+?

MÉS INFORMACIÓ DEMANAR CITA

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella