Blog barnaclínic


14 October, 2020

Tres serveis del Clínic entre els millors del món a la ‘World’s Best Specialized Hospitals’

El Grup Hospital Clínic de Barcelona s’ha posicionat a tres dels seus instituts a la ‘World’s Best Specialized Hospitals‘; una classificació que reconeix als millors hospitals del món per especialitat. L’Institut Clínic Cardiovascular (ICCV), dirigit per la Dra. Marta Sitges, el Institut Clínic de Malalties digestives i metabòliques (ICMDM), que dirigeix el Dr. Josep Vidal, i l’Insitut de Malalties Hemato-oncològiques (ICMHO), amb el Dr. Álvaro Urbano-Ispizua al capdavant, figuren entre els millors del món en les seves respectives especialitats en aquesta llista que elabora anualment la revista Newsweek.

Els millors hospitals del món per especialitat

L’Institut Clínic Cardiovascular figura a la posició número 38 de l’especialitat de Cardiologia. L’Institut Clínic de Malalties digestives i metabòliques, per la seva banda, ocupa la posició 40 en Endocrinologia. Finalment, l’Insitut de Malalties Hemato-oncològiques posiciona al seu servei d’Oncologia Mèdica, liderat pel Dr. Aleix Prat, entre els 200 millors hospitals del món d’aquesta especialitat.

La llista dels ‘World’s Best Specialized Hospitals ‘de la revista Newsweek es publica anualment i, de moment, inclou els millors hospitals del món en oncologia, en cardiologia (200) i en endocrinologia (100). Cadascun dels rànquings inclou els 50 millors hospitals del món per especialitat i, a partir de l’51 i fins al 100 o 200, es presenten per ordre alfabètic.

Aquest rànquing que presenta als millors serveis hospitalaris del món en aquestes especialitats neix de la col·laboració entre la revista Newsweek i el portal d’estadística Statsita Inc. El resultat de la classificació sorgeix d’una enquesta global realitzada entre professionals mèdics.

El Clínic, el millor hospital d’Espanya i un dels millors del món

A principi d’any, la mateixa revista va publicar el rànquing ‘World’s Best Hospitals 2020‘. En aquesta llista dels millors hospitals del món, el Clínic apareixia en la posició número 21 i com el millor hospital d’Espanya. Aquesta classificació es realitza de forma anual, reconeix als 100 millors hospitals del món, i sorgeix dels resultats d’una enquesta online realitzada entre els mesos de setembre i novembre de l’any anterior.


VOL CONTACTAR AMB ELS NOSTRES PROFESSIONALS?

DEMANAR CITA | SOL·LICITAR TELEVISITA

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella