Blog barnaclínic


27 November, 2019

L’Hospital Clínic escollit segon millor hospital d’Espanya per sisè any consecutiu

Mejor Hospital de España

L’Hospital Clínic de Barcelona és, per sisè any consecutiu, el segon millor hospital d’Espanya, segons el Monitor de Reputació Sanitària (MRS) 2019. A la primera posició s’ha situat el Hospital Universitario La Paz, i tanca el Top3 el Hospital Gregorio Marañón. El Clínic, a més, ha estat escollit el millor hospital d’Espanya per a les especialitats de: Aparell Digestiu , Cirurgia general i de l’aparell digestiuHematologiaNefrologia i Pneumologia.

COM S’ESCULL EL MILLOR HOSPITAL D’ESPANYA?

El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) és una classificació independent elaborada per la companyia Merco. Els resultats es basen en 6.149 enquestes entre professionals mèdics, d’infermeria i de l’administració sanitària pública, a més de responsables de farmàcia, associacions de pacients i periodistes de salut.

Amb aquestes enquestes, i en base a 2.853 indicadors objectius de 2.525 serveis clínics, s’escullen aquells amb millor reputació de 25 especialitats. El resultat és el rànquing dels hospitals millor reputats (públic i privat) i la classificació per especialitats. fins a un total de 90 rànquings diferents.

El Monitor de Reputació Sanitària és l’únic estudi independent que analitza la reputació de tota la sanitat espanyola. Les dades per a la seva realització s’obtenen dels propis hospitals, del Ministeri de Sanitat i de les conselleries de salut de les comunitats autònomes. La fiabilitat d’aquest estudi està avalada per la revisió independent per part de la consultora KPMG. A més, compta amb el suport dels col·legis de metges i infermers, i de les associacions de pacients i periodistes de salut.

L’HOSPITAL CLÍNIC AL MONITOR DE REPUTACIÓ SANITÀRIA 2019

El Hospital Clínic de Barcelona, a més de ser el segon millor hospital d’Espanya, destaca com el millor en gestió. També ha estat considerat el millor hospital d’Espanya en les especialitats de: Aparell Digestiu , Cirurgia general i de l’aparell digestiuHematologiaNefrologia i Pneumologia. Així mateix, ocupa el Top3 en: Anestèsia i reanimacióDermatologiaEndocrinologia i NutricióMedicina InternaNeurologia , Obsterícia i GinecologiaPsiquiatriaRadiodiagnòstic , Urologia i Altres serveis.

Pel que fa als resultats respecte al MRS 2018 , cal destacar la millora en els rànquings de: Al·lergologia (11ª posició / +13 posicions), Farmàcia Hospitalària (5a posició / +8 posicions) i Oftalmologia (6a posició / +8 posicions).

 

Escriu un comentari

Si desitgeu ser informats sobre els nostres productes i serveis, marqueu aquesta casella