Qui som

Des de barnaclínic+ li agraïm el seu interès en conèixer la nostra clínica. A barnaclínic+ oferim serveis sanitaris i no sanitaris, sempre de forma personalitzada i des d'un punt de vista integral: prevenció, predicció, diagnòstic i tractament.

L'organització i funcionament de barnaclínic+, entitat del grup Hospital Clínic de Barcelona, estan emmarcades en el prestigi, la innovació, la recerca translacional, la docència, la tecnologia i el coneixement que durant tants anys han situat el Clínic com el millor hospital espanyol i referent europeu.

A barnaclínic+ podrà trobar la més àmplia cartera de serveis assistencials a la cura de la seva salut, especialitats medicoquirúrgiques, sala d'hospitalització i instal·lacions i equipaments tecnològics. Tot això amb el suport i treball dels professionals que integren barnaclínic+, reconeguts per la seva vocació de servei personalitzat, treball en equip i innovació contínua.

Desitgem complir el fidel compromís que tenim amb la societat: garantir la salut, el respecte i la seguretat de les persones que dipositen la seva confiança en el nostre gran equip de professionals. És el nostre desig que la informació que trobarà a la web l'ajudi a prendre les millors decisions, convidant-lo a posar-se en contacte amb nosaltres per a visitar-nos. Tot l'equip humà que integrem barnaclínic+ estarem encantats d'atendre'l.

Cordialment,
Dra. Catiana Cabrer
Directora de barnaclínic+


barnaclínic+ és l'entitat de l'Hospital Clínic de Barcelona responsable de l'activitat no finançada pel sistema públic de salut. És una entitat que reverteix tots els seus ingressos a l'Hospital Clínic i, d'aquesta manera, a la societat. Així, l'Hospital Clínic de Barcelona integra l'activitat pública amb la privada respectant els principis fonamentals d'equitat, accés i igualtat establerts.

barnaclínic+ aspira a ser el referent d'assistència privada en patologies d'alta complexitat. Com a part integrant de l'Hospital Clínic, posa a disposició dels pacients tot el seu coneixement, l'experiència acumulada dels seus professionals, 100 anys de recerca bàsica i clínica, i les tecnologies més avançades per a garantir la prevenció, predicció, diagnòstic i tractament personalitzat amb els millors resultats.

barnaclínic+ té cura dels pacients de forma completa i integral: des de la prevenció, la salut dental i l'estètica, fins a les patologies més complexes de totes les especialitats medicoquirúrgiques. Som experts en tècniques no invasives en el tractament de malalties greus.

Més de 500 professionals del Grup Hospital Clínic desenvolupen la seva tasca assistencial privada a barnaclínic+. Professionals de reconegut prestigi en més de 50 especialitats medicoquirúrgiques formen un equip multidisciplinari i integrat capaç de resoldre qualsevol problema de salut.

Informació Corporativa

Per què a barnaclínic+

barnaclínic+ és un centre mèdic global dedicat a abordar tot tipus de patologies, especialment les denominades d'alta complexitat.

16 llits amb habitació individual 70 professionals treballen a barnaclínic+
Facturació Informes anuales Más de 500 profesionales colaboran en barnaclínic
Què oferim

L'entitat està integrada en el Grup Hospital Clínic de Barcelona, reconegut com el millor hospital espanyol i referent europeu pels seus anys d'actuació biomèdica.

850 llits 4500 profesionales
Pressupost 450 millones de euros
46.000
Ingressos hospitalaris
420.000
Consultas externes
160.000
Urgències ateses
18.500
Intervencions quirúrgiques

L'excel·lència i el lideratge dels nostres professionals, al costat de la producció científica generada, representen avui en dia un paper clau en la reputació de barnaclínic+, contribuint així a la internacionalització dels serveis.

848 publicaciones originales 578 investigacions en curs