Blog barnaclínic


  1. 11 March, 2020

    L’Hospital Clínic entre els millors hospitals del món (21è) i el millor d’Espanya en la World’s Best hospitals

    Mejores hospitales del mundo

    Segons la classificació “World’s Best Hospitals 2020” de la revista Newsweek, l’Hospital Clínic de Barcelona està entre els millors hospitals del món, concretament, en la posició número 21. A més, segons el mateix rànquing, el Clínic és el millor hospital d’Espanya. La classificació inclou els millors hospitals del món de 21 països diferents, entre els quals es troben: Estats Units, Canadà, Alemanya, Suïssa, Singapur, Israel, Suècia, Dinamarca, França, Japó, Holanda o Espanya, entre d’altres.

    Leer más…

  2. 29 November, 2019

    Quatre professionals barnaclínic+ entre els millors científics del món

    Mejores científicos del mundo - Millors científics del món

    Fa uns dies, Clarivate Analytics va publicar la llista Highly Cited Researchers que identifica els científics més influents del món. Quatre professionals del quadre mèdic de barnaclínic+ figutan en aquesta llista, que reuneix l’1% d’experts més citats de les seves especialitats. Així doncs, entre els millors científics del món trobem als doctors: Josep Dalmau , Ramon Estruch , Francesc Graus i Eduard Vieta .

    Leer más…

  3. 27 November, 2019

    L’Hospital Clínic escollit segon millor hospital d’Espanya per sisè any consecutiu

    Mejor Hospital de España

    L’Hospital Clínic de Barcelona és, per sisè any consecutiu, el segon millor hospital d’Espanya, segons el Monitor de Reputació Sanitària (MRS) 2019. A la primera posició s’ha situat el Hospital Universitario La Paz, i tanca el Top3 el Hospital Gregorio Marañón. El Clínic, a més, ha estat escollit el millor hospital d’Espanya per a les especialitats de: Aparell Digestiu , Cirurgia general i de l’aparell digestiuHematologiaNefrologia i Pneumologia.

    Leer más…

  4. 25 November, 2019

    Primera cirurgia ginecològica complexa assistida per robot del Grup Hospital Clínic

    El passat 31 d’octubre, la Dra. Berta Diaz-Feijoo i el Dr. Aureli Torné, tots dos professionals de Ginecologia barnaclínic+, van realitzar la primera cirurgia robòtica ginecològica complexa del Grup Hospital Clínic de Barcelona. Amb aquesta intervenció, com afirma al vídeo la Dra. Diaz-Feijoo, “la carrera per la cirurgia robòtica no ha fet més que començar”.

    Leer más…

  5. 20 November, 2019

    Els Top Doctors Awards reconeixen a tres professionals barnaclínic+ com els millors de país el 2019

    Top Doctors Awards 2019

    Fa uns dies es va anunciar el resultat dels Top Doctors Awards 2019, que reconeixen als millors professionals de país que formen part de TopDoctors.es. Un any més, i com en totes les edicions des de la seva inauguració, barnaclínic+ compta amb presència destacada. Tres professionals del nostre quadre mèdic han estat reconeguts pels seus col·legues com els millors de les seves respectives especialitats.

    Leer más…

  6. 30 October, 2019

    El Dr. Antonio De Lacy rep el Premi Honorífic de l’American College of Surgeons

    Antonio de Lacy Premio Honorífico ACS

    El passat 28 d’octubre, el Dr. Antonio De Lacy, Cap del Servei de Cirurgia Gastrointestinal de l’Hospital Clínic i especialista de Cirurgia General i Digestiva de barnaclínic+, va rebre el Premi Honorífic de l’American College of Surgeons (ACS) , la major condecoració internacional en cirurgia. Amb motiu del Clinical Congress de l’ACS, li van atorgar un premi que reconeix l’excel·lència i lideratge mundial del Dr. De Lacy i que només sis cirurgians espanyols havien rebut en les 116 edicions des de la seva fundació, el 1913.

    Leer más…

  7. 26 September, 2019

    El millor test de biòpsia líquida per a pacients amb càncer avançat arriba a barnaclínic+

    Guardant-360 test de Biopsia líquida

    Des d’aquest mes de setembre, Oncologia Mèdica barnaclínic+ posa a disposició dels seus pacients el millor test de biòpsia líquida que existeix en l’actualitat per al càncer avançat, el Guardant-360. Gràcies a l’acord entre els serveis d’Oncologia Mèdica i Anatomia Patològica de l’Hospital Clínic de Barcelona i l’empresa Guardant Health, el Clínic serà el primer centre d’Europa en utilitzar de forma rutinària un dels tests de biòpsia líquida més avançats del mercat.

    Leer más…

  8. 20 September, 2019

    Una delegació del Departament Internacional d’Atenció al Pacient dels Emirats Àrabs Units visita barnaclínic+

    El passat 17 de setembre, vam rebre a una Delegació del Departament Internacional d’Atenció al Pacient (IPCD) del Departament de Salut dels Emirats Àrabs units (DoH). Liderada per la seva directora Ms Hind Mubarak Al Zaabi, està emmarcada dins de l’acord de col·laboració signat fa un any. Durant la visita, la delegació del IPCD va poder conèixer les nostres instal·lacions, intercanviar impressions amb alguns dels nostres professionals i informar-se sobre els nostres processos i solucions logístiques.

    Leer más…

  9. 28 June, 2019

    Lents esclerals, la millor opció per irregularitats cornials i ull sec, ara a Barnaclínic +

    Lentes esclerales

    El servei d’oftalmologia de barnaclínic+ ofereix un nou servei per a aquells pacients, usuaris de lents de contacte, els quals, per la seva patologia (queratocon, trasplantament de còrnia, síndrome d’ull sec sever), no poden fer ús de lents de contacte convencionals. Les lents de contacte de suport escleral o lents esclerals, des d’ara disponibles a barnaclínic+, són la millor opció per a aquests pacients.

    Leer más…

  10. 16 May, 2019

    barnaclínic+ segueix potenciant la formació i la recerca en Infermeria del Clínic

    Formación e Investigación enfermería

    El passat 13 de maig es va celebrar el Dia Internacional de la Infermera a l’Hospital Clínic de Barcelona. A l’acte, a més de concedir diversos reconeixements per a aquest col·lectiu, es van lliurar els IV Premis barnaclínic+. Un any més, barnaclínic+ aposta per potenciar la formació i la recerca dels professionals d’infermeria de l’Hospital Clínic. Aquests premis, consistents en les Beques Sabàtics, de formació a l’estranger, i dels Permisos d’intensificació en recerca, són una iniciativa de la Direcció d’Infermeria de l’Hospital Clínic de Barcelona , amb el finançament de barnaclínic+.

    Leer más…